Salon Belle-hair
Salon Belle-hair
Markt 8
8710 Wielsbeke
T 056 66 95 08
info@salon-bellehair.be
naamkaart_1866116412.jpgmijnfototoestel183_428496448.jpgkitoko_611605628.jpgarte_247094249.jpgfotokitokogroep1_935587617.jpg

OpeningsurenDinsdag tot Vrijdag 6-12u en 13u - ...
Din, Woe en Don enkel technische werken
Zaterdag van 6u tot 16u


Enkel op afspraak!

Maandag & Zondag gesloten

Karite
Afbeeldingsresultaat voor karit├ęboom
Karité olie is een legendariche natuurlijke ingrediënt, gewonnen uit de noten van de Shea boom gevonden in de tropische regio's van West-Afrika. bekend om zijn traditionale gebruik in de hydraterende, voedende en conditionering van het haar en de huid. Karité Olie is de meest gewaardeerde en heilzame natuurlijke Afrikaanse extract. Zijn rijker aan vitamine A & E en F dan andere oliën, een uitzonderlijk hoog gehalte aan essentiele vetzuren zorgen voor ongeëvenaarde verjongende kwaliteiten, Karité olie wordt makkelijk en direct geabsorbeerd en is ook een uitstekende antioxidant, waardoor er een natuurlijke UV B bescherming ontstaat. Karité is aanwezig in elke Kitoko Advance Therapy product.

 
BoababVereerd om zijn voedende en geneeskrachtige eigenschappen, Boabab extract is afkkomstig van de pulp van de vrucht. Rijk aan voedingsstoffen om droog haar en een droge hoofdhuid te hydrateren, Boabab bevat ook een hoogwaardige mix van antioxidant, die essentieel zijn voor het bestrijden van vrije radicalen. De Beobab boom is ook bekend als de limonade van de Monkey-Brood Tree.
 
Datede Date fruit is afkomstig uit een van de oudste gecultiveerde palmbomen en is reeds vele duizenden jaren geteeld. Vol van suikers, eiwitten, vezels, vitaminen en mineralen, de date extract is uitstekend geschikt voor de revitalisering van fijn, slap haar en geeft het haar enorm veel volume.
 
HibiscusDeze natuurlijke bloem extract is rijk aan fruitzuren, welke uitsekend zijn voor het repareren en voeden van beschadigd en chemisch behandeld haar, het geeft het haar kracht en glans hibiscus hydrateerd de keratine vezels, waardoor de haarstructuur en de natuurlijke proteïnen worden herstelt zodat het haar weer beschemt tegen beschadingen.
African PepperHonderden jaren geleden werden de zeldzame zaden van dit kruid geprezen om hun exotische smaak en zelfs hun lustopwekkende kwaliteiten. Tegenwoordig staat African Pepper bekend om zijn actieve antibacteriële en herstellende kwaliteiten waardoor het een ideaal ingrediënt is voor het gebruik bij de bestijding van roos.
 
MahonieMahonie hout wordt verkregen uit de barst van deze kostbare boom en is rijk aan polyfenolen en limonoids. Bekend om zijn anti-oxidant, en zijn reinigende en egaliserende kwaliteiten, is dit natuurlijk extract is uitstekend geschikt voor het verwijderen van onzuiverheden van het haar het is een ideale detoxifier.
 
TamarindeDe groenblijvende Tamarind Tree groeit in tropische gebieden van Afrika en de vrucht, een volle bol, die groeit tot 24cm lang, vormt de basis voor het extract. Een natuurlijke bron van fruitzuren en tamarinde-extracten beschermt, voedt en herstelt het haar.
Brand Tulip  Wordt beschouwd als een 'magische boom' door Afrikaanse toverdokters en is ook het symbool voor het leven, passie en dynamiek. Het extract wordt verkregen uit de bloemen zelf en geeft een extra stimulans aan de eigenschappen van alle andere ingrediënten. Brandt Tulip is een antioxidant en heeft zachtmakende eigenschappen
 
PapyrusEen groenblijvend zoet water riet, Papus was ooit het symbool van de eeuwige jeugd en energie voor oude Egyptische Godinnen. Dit extract is afgeleid van de stengels van de plant en is zeer rijk aan lignine, een polyfenol en een natuurlijke antioxidant. Papyrus heeft utzondelijke versterkende en conditionerend eigenschappen.
Haver Peptiden
Door het evenwichtige aminozuur profiel van Haver peptiden, dit wateroplosbare, natuurlijk eiwit, heeft uitstekende herstellende kwaliteiten die helpt bij het verjongen en de wederopbouw van het haar
 
Argan OlieAfkomstig uit Noord-Afrika, Argan olie wordt al vele generaties gebruikt in schoonheidsproducten voor het haar en de huid wegens de hoge voedingswaarde en gezondheidsbevorderde eigenschappen. Rijk aan Omega oliën en onverzadigde vetzuren zoals linolzuur en oliezuur, Argan olie bezit ongelooflijke therapeutische kwaliteiten, maakt het haar zacht en zorgt voor glans, kracht bij droog en broos haar.
 
Smetic kleiEen volle, Rhassoul-achtige klei traditioneel gebruikt en uitstekend geschikt om het haar en de huid wegens te reinigen. Smetic klei heeft een unieke mogelijkheid om enorme hoeveelheden water op te nemen waardoor het ideaal is voor het zacht verwijderen van onzuiverheden van het haar.
Groene Theedit extract staat bekend omdat het van nature rijk is aan anti-oxidanten, die helpen om de schade veroorzaakt door vrije radicalen te bestrijden. Groene thee is een van de belangrijkste ingrediënten die wordt gebruikt in Acceptor Technology
 


W3C HTML5 validation
Mediabureau AD8.be